2 Produk Baru VKen…

Kongsikan Artikel Ini

Assalamualaikum…

Salam hari Khamis bersamaan dengan 14 Sya’ban.. Jangan lupa..malam ini ialah Malam Nisfu Sya’ban ye..jangan asyik dengan World Cup aje  :-)

Kali ini saya ingin memperkenalkan 2 produk baru Vken iaitu Ultimate Energy Vest dan V-Multiple

EnergyVest

 

sarung lengan

 

Fungsi V-Multiple

Haaaa… Berita baik untuk anda juga!

V-Multiple berfungsi untuk membakar lemak, mengurangkan lebihan air dalam badan & urat timbul, mengecilkan lemak bawah lengan, menjadikan semua fungsi itu untuk menguruskan badan!

 

Produk VKEN ini adalah produk teknologi dari jepun, berteknologi nano, diperbuat  di Taiwan.. bertindak untuk melancarkan darah. Di antara bahan yang terkandung dalam stokin ini mengandungi 3 bahan iaitu Laha Gunung Berapi, Titanium dan Arang batu putih.

Fungsi 3 bahan ini adalah :

1) Laha gunung berapi berfungsi untuk mencairkan darah pekat, membakar kolestrol dalam darah dan sisa makanan yg tidak dihadamkan bertahun lamanya didalam darah dalam masa yg sama memberi oksigen dalam darah..

2) Titanium pula bertindak untuk mengaktifkan sel-sel lemah dalam badan disebabkan radiasi yg tidak patut ada dalam badan contoh radiasi telefon . Dengan ada nya titanium ini memberi tenaga kepada pesakit

3) Arang batu putih sebagai ejen anti-pereputan dan menyah bau kaki (fungsi sama seperti detox yang tampal di telapak kaki) Gabungan ketiga-tiga elemen atau bahan ni didalam stokin vken membolehkan peredaran darah lebih lancar dan darah mempunyai oksigen yang cukup.

 

The following two tabs change content below.
Assalamualaikum. Nama saya, Emie Johari, seorang Usahawan Internet Wanita sepenuh masa yang menjalankan beberapa perniagaan di internet, di antaranya ialah Produk Kesihatan VKen ini. Ramai yang masih belum mengetahui tentang kewujudan produk ajaib ini dan saya ingin membantu memberi penerangannya kepada mereka yang mengalami berbagai penyakit kronik di luar sana. Kita berusaha dan bertawakkal. Selamat Mencuba! :)

Leave a Reply