Apa itu Sarung Kaki VKen?

Kongsikan Artikel Ini

 

stokin vken

 

Sarung Kaki Energy Vken bukan setakat sarung kaki tetapi sarung kaki yang boleh membantu anda untuk memiliki tahap kesihatan yang paling optimum.

Ia diperbuat dengan 5 jenis Batu Mineral Ultimate Energy.

http://4.bp.blogspot.com/-qnTUGOjz9ho/T2ClI2xq_hI/AAAAAAAAA3c/hTTJ1adDC8c/s200/titanium.jpg TITANIUM        GERMANIUM

Germanium dan Titanium adalah sejenis galian yang bersifat semikonduktor, ia dapat menyeimbangkan medan elektrik di dalam tubuh badan.

Menyelaraskan tenaga badan manusia dan mengekalkan keseimbangan badan di antara aliran ‘yin’ dan ‘yang’.

 

http://3.bp.blogspot.com/-YXu-sl4EnQg/T2fGog5H0UI/AAAAAAAAA4M/lKI-Mbo29v4/s200/arang.jpg ARANG PUTIH

Arang Putih digunakan untuk menyerap bau busuk, menghilangkan kelembapan, anti bakteria, mengekalkan kehangatan, menghambat gelombang elektro-magnetik dan ion-ion negative dan manfaat lain.

 

http://1.bp.blogspot.com/-BQUtmAF64a4/T2fFdcHyHPI/AAAAAAAAA30/L__uLyASuF8/s200/silver.jpg PERAK

 

 TOURMALINE

Sebagai punca “Far Infra Red (FIR)” secara semulajadi yang mampu memecahkan molekul air dalam badan supaya lebih halus dan menyebabkan air lebih mudah diserap ke dalam sel badan. Ianya akan menyebabkan badan cukup air dan mencepatkan proses penyembuhan dan pembuangan toksik dari badan.

Punca ion –ve secara semulajadi. Ini akan mengionkan molekul air dalam badan supaya bercas –ve dan membantu badan menolak radiasi +ve dari telefon bimbit,komputer,air-con dan juga membantu melancarkan peredaran darah.

Berupaya menukar pH air dalam badan dari asid kepada alkali pH 9. Kebanyakan air minuman ber pH 6 iaitu sedikit berasid. Air alkali terbukti sebagai agen anti-oksida dan juga menambah kandungan oksigen dalam darah.

Laporan: “…kajian oleh NASA pada awal tahun 80an mendapat kesimpulan bahawa stimulasi oleh sinaran inframerah jauh(far infrared rays) pada fungsi kardiovaskular adalah cara terbaik untuk mempastikan pelaziman. kadiovaskular (conditioning cardiovascular) angkasawan-angkasawan ketika dalam penerbangan yang jauh di angkasa.”

Ini adalah salah satu dari kebaikan sinaran inframerah jauh untuk kesihatan kita. Ia memberi pemulihan atau pemeliharaan kesihatan kita dengan berkesannya.

Produk-produk Vken Ultimate Energy ini boleh membantu menenangkan fikiran, membaiki kelancaran saluran darah yang tersumbat, meremajakan kulit, memulihkan kulit dan juga detox melalui peningkatan peredaran mikro darah kita.

Proses ini membolehkan oksigen yang berlebihan serta nutrien-nutrien juga dapat diangkut ke tisu-tisu atau sel-sel yang rosak atau yang kurang sihat. Penyembuhan serta Pembaikan  akan berlaku secara semulajadi melalui kesan dari sinaran inframerah jarak jauh (FIR) dan ion-ion negatif dalam produk-produk Vken.

 

Apakah Kebaikan Batu2 Permata Tourmaline, Germanium, Titanium, Arang Putih dan Perak dalam Sarung Kaki Medikal Vken?

 

  • Mengaktifkan dan menghaluskan molekul air dalam badan
  • Meningkatkan kadar Oksigen dalam sel badan
  • Menyahkan Lemak Melancarkan saluran darah 50%!
  • Mencegah pembentukan Artherosclerosis (timbunan lemak)
  • Mengawal sistem pembekuan darah dan mempercepatkan proses pemecahan pembekuan darah (fibrinolisis)
  • Meningkatkan kesihatan, kecantikan kulit dan kekuatan
  • Mempercepatkan pembaikan sel
  • Meningkatkan kualiti tidur

minerals

 

Lihat video ini bagaimana pemakaian stokin Vken selama 10 minit sahaja telah dapat melancarkan darah…

 

 Setelah 10 minit, perjalanan sel darah begitu lancar…

 hindarkan rasa kebas

Klik  untuk Testimoni

Nak Order?

 

The following two tabs change content below.
Assalamualaikum. Nama saya, Emie Johari, seorang Usahawan Internet Wanita sepenuh masa yang menjalankan beberapa perniagaan di internet, di antaranya ialah Produk Kesihatan VKen ini. Ramai yang masih belum mengetahui tentang kewujudan produk ajaib ini dan saya ingin membantu memberi penerangannya kepada mereka yang mengalami berbagai penyakit kronik di luar sana. Kita berusaha dan bertawakkal. Selamat Mencuba! :)

Leave a Reply