Masalah Yang Dapat Dibantu Dengan Penggunaan Reborn Cream

Kongsikan Artikel Ini

Max3 Reborn Cream dapat membantu menyelesaikan masalah-masalah berikut…

masalah wanita

 

Kebaikan Untuk Wanita :

Max3 Reborn Cream amat berkesan untuk menterbalikkan kesan-kesan penuaan yang dicetuskan oleh ketidakseimbangan hormon atau tahap radikal bebas yang tinggi.

  • Hormon estrogen berfungsi bagi menambahkan ketebalan lapisan lemak di bawah kulit serta merangsang penghasilan serat elastik dan kolagen bagi meningkatkan keanjalan dan memperbaiki tona kulit.
  • Mencantikkan susuk tubuh wanita dengan merangsang perkembangan sel-sel kelenjar payudara untuk menegang dan menganjalkan semula payudara yang kendur. Ia juga menggalakkan pengecutan sel-sel lemak pada muka, perut dan pinggul agar tubuh kelihatan lebih langsing dan menarik.
  • Mengurangkan sindrom menopaus, menenangkan fikiran serta meningkatkan stamina, selera makan, keinginan seks, kualiti tidur dan keseimbangan emosi.
  • Mengaktifkan sel-sel dermis, merangsang metabolisme kulit bagi mengurangkan kedutan dan pigmentasi, mengembalikan seri dan tona kulit yang sihat.
  • Boleh mengurangkan masalah sebum berlebihan dan penutupan liang kulit serta menyelesaikan masalah-masalah akibat ketidakseimbangan hormon seperti sindrom prahaid, kemurungan posnatal, tumor uterus, radangan ovari, osteoporosis, ketegangan otot-otot leher dan bahu, kelesuan dan ketahanan badan yang lemah.

 

masalah lelaki

 

Kebaikan Untuk Lelaki :

  • Menyelesaikan pelbagai masalah yang dicetuskan oleh ketidakseimbangan hormon akibat penuaan seperti: disfungsi erektil, diabetis, tekanan darah tinggi, penyakit kardiovaskular, masalah pundi kencing, obesiti, kekejangan otot, ketahanan badan yang lemah dan sebagainya.
  • Meningkatkan stamina, selera makan, tenaga batin lelaki, kualiti tidur dan keseimbangan emosi.
  • Mengurangkan stres, menguatkan fungsi seksual lelaki, merangsang dan mengembalikan keyakinan diri.

 

 

masalah menopause

proses pemulihan

TESTIMONI

Testimoni Reborn Cream

Testimoni2

Testimoni ini telah menggunakan produk Max3 Reborn Cream. Pada hari ke 10 penggunaan sudah ada perbezaan yang positif. Selepas 30 hari wajah beliau tegang kembali dan tidak menggeleber seperti sebelumnya. Max3 Reborn Cream mampu membuatkan muka anda tegang tanpa lemak!

Testimoni3

Testimoni4

Testimoni5

Testimoni6

Reborn Cream

tempah

Kaedah Penggunaan Max3 Reborn Cream :

(Method of use)

method

Untuk mendapat kesan yang terbaik, sila sapukan krim ini ke enam bahagian tubuh yang penting seperti yang disyorkan, 2 kali sehari selepas mandi.

For optimum result, apply twice a day after bath on the following Six Major Body Parts.

 

Anda ada pertanyaan?

Sila klik di bawah ini

FAQ

SIJIL HALAL

sijil halal

kelulusan

Sayangilah diri anda selalu!

Reborn Cream

The following two tabs change content below.
Assalamualaikum. Nama saya, Emie Johari, seorang Usahawan Internet Wanita sepenuh masa yang menjalankan beberapa perniagaan di internet, di antaranya ialah Produk Kesihatan VKen ini. Ramai yang masih belum mengetahui tentang kewujudan produk ajaib ini dan saya ingin membantu memberi penerangannya kepada mereka yang mengalami berbagai penyakit kronik di luar sana. Kita berusaha dan bertawakkal. Selamat Mencuba! :)

Leave a Reply