Bagaimanakah Rupa Sel-Sel Darah Orang Yang Sihat dan Tidak Sihat?

Kongsikan Artikel Ini

Salam Sejahtera,

Lama sudah saya tak update blog ini. Ramai yang call dan bertanya pada saya, bagaimana cara stokin ini berfungsi sebenarnya. Oleh itu, dalam entri kali ini, saya ingin memperjelaskan lagi tentang bagaimana Stokin Ajaib Vken ini dapat membantu merawat pesakit yang menghadapi masalah kronik.

 

Bagaimanakah Rupa Sel-Sel Darah Orang Yang Sihat dan Tidak Sihat?

Saya pasti anda semua menginginkan kesihatan yang baik untuk meneruskan kehidupan ini. Namun, tidak semua orang bernasib baik mendapatnya secara semulajadi, mungkin juga dek kerana faktor pemakanan serta gaya hidup dalam masyarakat kita yang semakin tidak sihat dewasa ini. Maka itu, kita haruslah berusaha mencari penawar dan penyelesaiannya.

Rahsia kesihatan yang baik ialah dari sel-sel darah yang sihat, iaitu dengan pembekalan oksigen yang cukup serta lancar ke seluruh tubuh badan manusia.

berbagai penyakit

Manakala, sel-sel darah yang tidak sihat merupakan punca utama kepada terjadinya pelbagai penyakit utama seperti STROK, GOUT, DARAH TINGGI, SAKIT JANTUNG, KENCING MANIS, SAKIT PINGGANG, KOLESTEROL, TANGAN & KAKI KEBAS, ASMA, RHEUMATISM, SAKIT LUTUT, SENGGUGUT, FIBROID, MIGRAINE, ARTRITIS, LEMAH TENAGA BATIN, BUASIR, SAKIT SENDI, SAKIT URAT SARAF, PENGHERNIAAN (Cakera Spina) dan lain-lain lagi…

 

Adalah perlu diingatkan bahawa sebelum menjalani sebarang rawatan untuk apa saja penyakit yang dihidapi oleh anda, adalah amat penting sekali untuk anda merawat darah anda terlebih dahulu kerana darah yang sihat akan memastikan bekalan oksigen dapat disalurkan ke seluruh anggota badan.

 

Seterusnya bila sel darah sudah sihat, ianya akan menjadi mudah untuk merawat penyakit yang dihidapi, secara semulajadi… melalui Sinar Inframerah Jauh (SIJ) dan juga ion negatif yang terdapat dalam produk-produk Vken.

SIJ melegakan tisu lembut yang rosak dengan meningkatkan peredaran mikro darah di dalam badan.

Ion negatif menguraikan sel-sel yang berkelompok dengan memberikan tenaga kepada sel-sel darah tersebut. Oleh itu, sel-sel darah dapat membawa lebih banyak oksigen dan nutrien kepada tisu-tisu yang rosak, tidak sihat dan juga keseluruhan badan.

Sihat TANPA ubat.. TANPA suntikan..

Mari saya tunjukkan caranya…

…bagaimana dalam masa 10 minit sahaja… telah menunjukkan kesan kepada sel-sel darah. Luangkan 10 minit sahaja dari masa berharga anda itu..

Ayuh, kita tontoni video ini…

 (dalam bahasa English)

(dalam bahasa Indonesia)

 

 Dalam masa 10 minit sahaja, dengan memegang Stokin Vken,
sel darah telah pun bertukar rupa…

10 minit

Sebelum memegang stokin vken, kita boleh lihat dalam gambarajah itu yang sel-sel darah melekat dan berkelompok, menyebabkan pengaliran darah tersumbat yang mana ianya akan menyebabkan terjadinya penyakit.

Manakala selepas memegang stokin vken itu selama 10 minit sahaja, kita dapat saksikan sel-sel darah telah terurai, mengalir secara berasingan dan mejadi lebih bertenaga. Ini ialah kerana terdapat banyak oksigen dan nutrien.

 

Jangan lupa…bila memakai produk vken, haruslah minum air…

minum air

begitulah ajaibnya produk Vken ini  :lol:

stokin ajaib

Lihatlah pula testimoni dari adik Norsya ini yang menghidapi strok sebelah badan…

 

Stokin Vken Ultimate Energy mengandungi :

1. Sinaran Inframerah Jauh (SIJ) Nano-Mineral
2. Ion Negatif Turmalin
3. Ion Nano-Titanium
4. Ion Nano-Germanium
5. Ion Nano-Perak

 

Oleh itu, untuk merawat sel darah anda, dapatkanlah Stokin Vken ini! Tidak rugi anda membelinya, kerana jangka hayat Stokin Vken ini ialah 5-7 tahun! Alah membeli menang memakai  :)

The following two tabs change content below.
Assalamualaikum. Nama saya, Emie Johari, seorang Usahawan Internet Wanita sepenuh masa yang menjalankan beberapa perniagaan di internet, di antaranya ialah Produk Kesihatan VKen ini. Ramai yang masih belum mengetahui tentang kewujudan produk ajaib ini dan saya ingin membantu memberi penerangannya kepada mereka yang mengalami berbagai penyakit kronik di luar sana. Kita berusaha dan bertawakkal. Selamat Mencuba! :)

Leave a Reply