Jantung Kedua Terletak Di Tapak Kaki

Kongsikan Artikel Ini

Tapak kaki kita ibarat sebagai jantung kedua kita. Oleh itu, adalah amat penting untuk memelihara tapak kaki kita supaya sel-sel darah dapat berjalan dengan lancar ke seluruh badan.

jantung kedua

 

Anda nak tahu bagaimana rupa dan keadaan darah yang tidak sihat? Ini adalah contoh sel darah dari pesakit kencing manis dan darah tinggi.

sel darah

.

Kesan dari darah yang tidak sihat seperti inilah yang menjadi penyebab utama penyakit-penyakit seperti di bawah ini…

produk vken merawat penyakit

Tubuh badan yang sihat adalah dengan mempunyai sel-sel darah yang sihat yang mana ianya dapat membekalkan oksigen yang cukup kepada seluruh tubuh badan manusia.

‘Kaki uzur sebelum tuannya’ adalah pepatah lama. Jadi, jika anda ingin menjadi tua dengan perlahan dan sihat, tapak kaki perlu bebas tanpa bahan buangan hablur. Oleh itu, pemakaian sarung kaki vken adalah cara yang paling selamat untuk menyingkirkan bahan toksik berlebihan kerana ianya TANPA kesakitan dan ia juga adalah seperti melakukan refleksologi.

sarung1

.

Jom.. Sihat Tanpa Ubat!

The following two tabs change content below.
Assalamualaikum. Nama saya, Emie Johari, seorang Usahawan Internet Wanita sepenuh masa yang menjalankan beberapa perniagaan di internet, di antaranya ialah Produk Kesihatan VKen ini. Ramai yang masih belum mengetahui tentang kewujudan produk ajaib ini dan saya ingin membantu memberi penerangannya kepada mereka yang mengalami berbagai penyakit kronik di luar sana. Kita berusaha dan bertawakkal. Selamat Mencuba! :)

Leave a Reply