Bagaimana keadaan darah?

Kongsikan Artikel Ini

Kali ini saya akan memberikan gambaran tentang keadaan darah seorang wanita tua..

 

http://4.bp.blogspot.com/-0tXrscYPrUI/T6jqpV9GpnI/AAAAAAAAAeo/_Mdq5r3_unM/s320/Pic+for+video+Effects+Of+Vken+Products2-2.jpg

Gambar di atas adalah keadaan darah hidup seorang warga tua yang tidak sihat atau orang yang kurang sihat SEBELUM menggunakan produk Vken ini. Sel-sel darah merah berkelompok dan terdapat sisihan makanan serta mendapan kolesterol.

 

http://1.bp.blogspot.com/-ihB2R_z7rrg/T6jqug-waCI/AAAAAAAAAew/BhxVVTJjZJQ/s320/Pic+for+video+Effects+Of+Vken+Products4-4.jpg

Gambar di atas ini pula merupakan gambar keadaan darah yang telah diperbaiki SELEPAS 10 minit penggunaan produk Vken Ultimate Energy. Sel-sel darah merah telah dileraikan serta lebih bertenaga untuk mengangkut lebih oksigen dan nutrien ke seluruh badan. Mendapan sisa-sisa makanan dan kolesterol telah dikeluarkan atau dicairkan.

Nah… hanya perlukan 10 minit sahaja. Saksikan video ini bagaimana darah kita dapat diperbaiki dan berubah menjadi lebih baik oleh produk Vken hanya dalam masa 10 minit.

Penerangan blood test dalam bahasa Indonesia

Penerangan blood test dalam bahasa Inggeris

 

Pemakaian sarung kaki V-Ken harus diikuti bersama meminum banyak air masak bagi membuang keluar  toksin dalam badan. Toksin yang cair atas tindakan Sarung Kaki V-Ken akan dibawa keluar melalui samada peluh atau kencing.

 

 

 

The following two tabs change content below.
Assalamualaikum. Nama saya, Emie Johari, seorang Usahawan Internet Wanita sepenuh masa yang menjalankan beberapa perniagaan di internet, di antaranya ialah Produk Kesihatan VKen ini. Ramai yang masih belum mengetahui tentang kewujudan produk ajaib ini dan saya ingin membantu memberi penerangannya kepada mereka yang mengalami berbagai penyakit kronik di luar sana. Kita berusaha dan bertawakkal. Selamat Mencuba! :)

Leave a Reply