MXB 8th Anniversary Dinner di Dewan Merdeka, Putra World Trade Centre

Kongsikan Artikel Ini

Assalamualaikum.

Baru-baru ini iaitu pada 19/12/2015, pihak Syarikat MXB telah mengadakan secara besar-besaran Annual Dinner / Majlis Ulangtahun MXB yang ke 8 di Dewan Merdeka, Putra World Trade Centre. Lebih kurang 1,200 orang yang hadir pada malam itu. Walaupun harga tiketnya mahal iaitu RM250, tetapi diberikan 2 pasang stokin Vken dengan PERCUMA  :-P

Dinner MXB

Tahniah diucapkan kepada pihak Syarikat kerana telah pun bertahan selama 8 tahun, tidak pernah sekali pun lewat membayar bonus-bonus kami dan di doakan agar syarikat akan terus maju dan berkembang lagi.

Alhamdulillah juga, rangkaian saya telah pun melebarkan sayap ke Singapore, Indonesia dan juga Brunei.

Di sini, saya sekadar ingin berkongsi gambar di sekitar majlis… Temanya merah/gold, wahh.. dah rasa macam menghadiri majlis Umno pulak :wink:

MXB Dinner

rakan niaga

dinner

dinner1

Leader En. Talib bersama Mr.Kelvin Ong, Senior Marketing Manager MXB

kelvin

Banyak hadiah menarik yang diberikan pada malam tersebut.

Kesimpulannya, majlis adalah amat meriah sekali. Ramai yang telah bergelar jutawan di sini. Mungkinkah anda ingin juga turut serta bersama saya untuk mengejar impian?contact

The following two tabs change content below.
Assalamualaikum. Nama saya, Emie Johari, seorang Usahawan Internet Wanita sepenuh masa yang menjalankan beberapa perniagaan di internet, di antaranya ialah Produk Kesihatan VKen ini. Ramai yang masih belum mengetahui tentang kewujudan produk ajaib ini dan saya ingin membantu memberi penerangannya kepada mereka yang mengalami berbagai penyakit kronik di luar sana. Kita berusaha dan bertawakkal. Selamat Mencuba! :)

Leave a Reply