Persediaan Kesihatan Untuk Tetamu Allah

Kongsikan Artikel Ini

Assalamualaikum, begitu pantas masa berlalu. Rasanya baru lagi kita berhariraya di bulan Syawal. Kini dah tiba pula musim Haji  :smile:

Jadi, kepada para bakal-bakal tetamu Allah swt, pastinya anda mahu mengerjakan ibadat haji dengan sempurna. Tapi, macamana kalau keadaan kaki anda tidak begitu mengizinkan? sakit kaki, sakit lutut, kebas, gout, lenguh sendi… tentu ianya akan menyulitkan pergerakan anda.

Kami ingin mengesyorkan pada anda agar, dapatkanlah stokin ‘ajaib’ Vken ini kerana ianya akan sangat membantu sakit kaki anda…in shaa Allah.. banyak kelebihan stokin Vken ini..

 

 

Apakah Fungsi Utama Stokin Vken ini?

* Untuk Melancarkan Perjalanan Darah ke seluruh tubuh badan
* Untuk Memberi Oksigen Dalam Darah
* Untuk Memberi Tenaga Secara Berterusan

 

Ini adalah testimoni dari bakal tetamu Allah swt…

Testimoni dari bakal haji iaitu Puan Faridah Bt Abdul Karim.

“Merupakan pesakit kencing manis yang kronik menyebabkan penglihatan beliau kabur dan terpaksa dibantu oleh suami beliau. Semasa menghadiri kursus bakal jemaah haji, secara kebetulannya telah pun mencuba memakai stokin vken. Sangat mengejutkan, dengan izin Allah swt, hanya 5 minit selepas menyarungkan stokin tersebut, beliau mampu berjalan bersendirian menaiki tangga masjid tanpa bantuan suami. Satu perkara yang sangat mengejutkan beliau dan telah membawa sinar harapan baru pada beliau untuk mengerjakan ibadat haji dengan sempurna”.

 

Untuk tempahan, sila call atau klik gambar di bawah ini.

 

Selamat mengerjakan ibadah haji dan semoga anda mendapat haji yang mabrur… in shaa Allah..

The following two tabs change content below.
Assalamualaikum. Nama saya, Emie Johari, seorang Usahawan Internet Wanita sepenuh masa yang menjalankan beberapa perniagaan di internet, di antaranya ialah Produk Kesihatan VKen ini. Ramai yang masih belum mengetahui tentang kewujudan produk ajaib ini dan saya ingin membantu memberi penerangannya kepada mereka yang mengalami berbagai penyakit kronik di luar sana. Kita berusaha dan bertawakkal. Selamat Mencuba! :)

Leave a Reply