Testimoni Pesakit Stroke

Kongsikan Artikel Ini

Selamat tengahari, sudah lunch ke belum? :)

Kali ini, saya nak kongsikan satu testimoni dari seorang pesakit stroke yang telah datang ke perjumpaan di HQ malam tadi.  En.Azmi telah mengalami stroke, terlantar hampir 5 tahun. Selepas itu beliau boleh berjalan sedikit menggunakan besi penahan (berkaki empat).

Setelah diperkenalkan dengan produk Vken, alhamdulillah, dengan izin Allah swt, selepas 3 hari menggunakan stokin vken, beliau telah boleh berjalan sendiri tanpa menggunakan tongkat berkaki empat lagi. Memang stokin vken ini adalah stokin ajaib!  ;-)  En.Azmi menggunakan produk lengkap Vken series.

Punca utama terjadinya stroke adalah kerana sel-sel darah tidak sihat dan ini menyebabkan saluran darah tersumbat. Inframerah Jauh (SIJ) dan juga ion negatif yang terdapat dalam produk-produk Vken mampu melegakan tisu lembut yang rosak dengan meningkatkan peredaran mikro darah di dalam badan.

Ion negatif menguraikan sel-sel yang berkelompok dengan memberikan tenaga kepada sel-sel darah tersebut. Oleh itu, sel-sel darah dapat membawa lebih banyak oksigen dan nutrien kepada tisu-tisu yang rosak, tidak sihat dan juga keseluruhan badan.

Darah

Jika anda terlepas untuk membaca artikel kami mengenai stroke dan bagaimana produk vken membantu untuk merawat masalah ini, boleh klik sini.

Beginilah keadaan di HQ kami setiap kali perjumpaan…

perjumpaan

Jika anda ingin mendapatkan stokin vken ini, boleh buat tempahan dengan klik gambar di bawah ini.

tempahan

vken footer

The following two tabs change content below.
Assalamualaikum. Nama saya, Emie Johari, seorang Usahawan Internet Wanita sepenuh masa yang menjalankan beberapa perniagaan di internet, di antaranya ialah Produk Kesihatan VKen ini. Ramai yang masih belum mengetahui tentang kewujudan produk ajaib ini dan saya ingin membantu memberi penerangannya kepada mereka yang mengalami berbagai penyakit kronik di luar sana. Kita berusaha dan bertawakkal. Selamat Mencuba! :)

Leave a Reply