Testimoni Sakit Sendi, Kencing Manis, Darah Tinggi, Sakit Lutut, Kolesterol

Kongsikan Artikel Ini

Pada entri kali ini, saya ingin kongsikan sebuah testimoni hebat dari Imam Ahmad Damiri Bin Yahya , yang merupakan Imam Besar Negeri Sembilan yang mana telah mengalami berbagai penyakit kronik iaitu :

  • Chikugunya (sakit sendi)
  • Kencing Manis
  • Darah Tinggi
  • Kolesterol
  • Kemurungan
  • Insomnia
  • Sakit Lutut

“Saya disyaki mengidap penyakit Chikugunya (virus dari nyamuk) yang menyebabkan kesakitan dari sendi. Saya juga menghadapi penyakit kencing manis dan memerlukan suntikan insulin atas nasihat doktor, akan tetapi saya tidak mengambil suntikan itu.

Saya juga mempunyai penyakit darah tinggi, kemurungan, kesukaran tidur malam dan saya terpaksa berjalan menggunakan tongkat melebihi 2 tahun ini disebabkan lutut saya yang telah rosak dan atas nasihat doktor saya perlu melakukan pembedahan dengan menggantikan besi ke dalam lutut saya.

Pada bulan Jun 2012, seorang pemuda telah datang ke pejabat saya dan memperkenalkan stokin Vken kepada saya. Saya berasa amat terkejut dengan harga stokin yang semahal itu. Selepas habis penerangan dari pemuda itu, saya masih belum berminat untuk membelinya.

Pasa masa yang sama, saya terjumpa kakitangan saya di luar pejabat, dan dia memberitahu bahawa ayahnya dahulu bermasalah gout dan sekarang sudah menjadi stabil selepas memakai stokin vken dalam masa yang singkat sahaja. Tanpa berfikir panjang dan banyak soal, saya terus membeli dan mencubanya.

Selepas sebulan pemakaian stokin iaitu bulan Julai 2012, saya berjumpa doktor untuk pemeriksaan badan seperti biasa. Doktor bertanya kepada saya, ubat apakah pakcik ambil sekarang? Saya pun pelik lalu bertanya semula kepada doktor, lalu doktor memberitahu bahawa dia tidak percaya dengan keputusan pada hari ini!

Pada bulan November 2012, daya berjumpa semula dengan doktor untuk pemeriksaan badan. Kali ini, keadaan saya bertambah baik dan bacaan gula saya telah mencapai tahap yang sangat bagus iaitu 5.6 . Pada bulan Mac 2013, doktor telah memberi satu lagi kejutan kepada saya, bahawa semua penyakit yang saya hadapi dahulu sudah berada di tahap yang stabil dan sempurna!

Sekarang, saya tidak perlu bertongkat lagi dan boleh berjalan dan bergerak seperti biasa. Chikugunya, kolesterol dan darah tinggi sudah menjadi stabil sekarang. Saya boleh tidur dengan lena dan keadaan kemurungan saya pun sudah stabil.

Dulu, janggut dan rambut saya berwarna putih, tapi saya dapati 2 bahagian itu sudah bertukar ke warna hitam (banyak perubahan) selepas saya menggunakan produk Reborn Cream. Saya amat berterima kasih kerana memperkenalkan produk yang bagus kepada saya.”

The following two tabs change content below.
Assalamualaikum. Nama saya, Emie Johari, seorang Usahawan Internet Wanita sepenuh masa yang menjalankan beberapa perniagaan di internet, di antaranya ialah Produk Kesihatan VKen ini. Ramai yang masih belum mengetahui tentang kewujudan produk ajaib ini dan saya ingin membantu memberi penerangannya kepada mereka yang mengalami berbagai penyakit kronik di luar sana. Kita berusaha dan bertawakkal. Selamat Mencuba! :)

2 Comments

Leave a Reply