V-Spine Merawat Penyakit Saraf Dan Melindungi Organ Dalaman

Kongsikan Artikel Ini

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan…

Maafkan saya kerana lama tidak update blog ini. Produk baru V-Spine telah pun berada di pasaran pada bulan lepas adalah merupakan produk yang hangat ketika ini sehinggakan di pejabat MXB telah pun kehabisan stok! Stok baru akan sampai hanya pada pertengahan bulan Julai depan.

new

V-Spine

V-Spine
(klik sini untuk saiz dan harga)

.

Apakah Fungsi V-Spine ini?

  • Meningkatkan sistem saraf spinal
  • Melindungi organ dalaman
  • Mengurangkan sakit dan sengal pada pinggang
  • Menguruskan badan

 

Semoga anda yang menginginkan produk ini harap dapat bersabar ye…

 

The following two tabs change content below.
Assalamualaikum. Nama saya, Emie Johari, seorang Usahawan Internet Wanita sepenuh masa yang menjalankan beberapa perniagaan di internet, di antaranya ialah Produk Kesihatan VKen ini. Ramai yang masih belum mengetahui tentang kewujudan produk ajaib ini dan saya ingin membantu memberi penerangannya kepada mereka yang mengalami berbagai penyakit kronik di luar sana. Kita berusaha dan bertawakkal. Selamat Mencuba! :)

2 Comments


  1. Isteri saya pesakit buah pinggang dan menjalani Dylasis. Boleh kah gunakan produk Vken jika buah pinggang telah rosak kedua dua nya.


    1. Jika buah pinggang telah rosak dan menjalani rawatan dialisis, maka produk vken ini tidak lagi dapat membantu merawatnya kerana syarat utk merawat dgn menggunakan produk ini ialah minum air mineral, minimum 3 liter sehari..kalau lebih lagi elok.

Leave a Reply