KENALI SAYA

Siapa Saya?

Assalamualaikum…

admin

Nama saya ialah Hjh Emie. Saya telah dilahirkan, dibesarkan dan bersekolah di bandaraya Kuala Lumpur ini serta telah menamatkan pengajian  di UiTM Shah Alam.

Dahulunya, saya pernah bekerja di dalam beberapa bidang termasuk Syarikat Akitek serta sebelum terakhir sekali bekerja di salah sebuah pejabat peguam yang terkenal dan berprestij di KL ini, tetapi semakin lama, semakin tak tahan menghadapi selalu tekanan ‘date line’. Migraine saya pun menjadi-jadi.. Suatu ketika arwah ayah saya terpaksa membuat ‘By-Pass’ jantungnya, dan ketika itulah saya katakan pada diri saya sendiri, tibalah waktunya untuk saya meletakkan jawatan, oleh kerana tiada siapa nak menguruskan ibu saya serta kena berulang-alik ke IJN pada waktu itu.

 

online business

Saya telah mula berjinak-jinak dengan dunia online business ini pada tahun 2011. Tapi dulunya kurang aktif kerana sibuk mengendalikan kedai minyak wangi arab.

Saya juga menjalankan bisnes online Tune Talk, produk kesihatan VKen, Set Bersalin, perunding kewangan Takaful-Ikhlas, Butik Muslimah dan baru-baru ini timbul pulak minat mem’baking’  :lol: BellaLicious Kitchen.

Saya mula berminat untuk menjual produk vken ini setelah saya menggunakannya  sendiri dan merasai kesannya. Ibu saya juga turut menggunakan keseluruhan produk vken ini. Memang berkesan!

Hobi saya pulak ialah melancung.. :) ini blog travel terbaru saya.

Cukuplah setakat tu saja… Harap tak boring ye baca serba sedikit tentang diri saya :D

The following two tabs change content below.
Assalamualaikum. Nama saya, Emie Johari, seorang Usahawan Internet Wanita sepenuh masa yang menjalankan beberapa perniagaan di internet, di antaranya ialah Produk Kesihatan VKen ini. Ramai yang masih belum mengetahui tentang kewujudan produk ajaib ini dan saya ingin membantu memberi penerangannya kepada mereka yang mengalami berbagai penyakit kronik di luar sana. Kita berusaha dan bertawakkal. Selamat Mencuba! :)

8 Comments


  1. Terima kasih sis Leena kerana sudi singgah di blog akak ini :)

   Akak dah singgah di blog Leena tadi.. blogwalking :) cuba reply..tak lepas (bab pwd) bila hit button post comment :(
   mmm… that was a good post ttg cara-menulis-dan-promosi-blog-yang-menawan tu.
   Sekarang akak tgh busy dengan blog baru, blog travel… jom singgah nanti ye.. take care :) syokmelancong.com/blog


  1. Waalaikumusalam. Terima kasih kerana sudi singgah di blog ini. Saya gembira dengan info yang dikongsi bermanfaat untuk Arfah :)


 1. Saya berminat dengan produk vken. Ingin mencuba untuk anak saya yg sudah berumur 3 tahun tapi belum boleh berjalan dan bercakap. Boleh email saya?


  1. Assalamualaikum, Terima kasih kerana puan berminat dengan produk vken. Puan Ain boleh hubungi saya di whatsapp : 010-7710949 / 016-9964515


  1. Wa’alaikumussalam Muntaz, penggunaan stokin vken adalah asas bagi merawat setiap penyakit. Fungsi utama stokin adalah untuk melancarkan darah ke seluruh badan. Saya sendiri adalah pengidap migraine suatu waktu dahulu. Jika ada budget lebih, bolehlah ditambah dengan CAP atau sarung kepala. Boleh whatsapp saya di 010-7710949

Leave a Reply