SYARIKAT

Pengarah Syarikat MXB

 

Pada tahun 2008, Star Micro Technology Sdn Bhd dan Maxgaba International Trading Sdn Bhd telah bergabung dan menubuhkan MXB International Holdings Sdn Bhd.

Star Micro Technology Sdn Bhd ditubuhkan pada tahun 2000. Pada peringkat permulaan, syarikat ini lebih tertumpu kepada aspek rekabentuk laman web dan perkhidmatan yang berkaitan dengannya. Pada tahun 2007, ia mengembangkan perniagaan “e-commerce” dan menjadi wakil jualan untuk produk berjenama “i-Charge” serta barangan kereta yang lain.

Maxgaba International Trading Sdn Bhd pula ditubuhkan pada tahun 2005, sebuah syarikat jualan terus yang bermatlamat untuk mengembangkan dan mempromosikan produk anti proses penuaan.

Sebab itu, berdasarkan keputusan cemerlang yang dicapai oleh 2 syarikat ini dalam bidang kepakaran mereka yang tertentu, objektif makro kami ialah untuk mendokong konsep yang berteraskan “Membangun Bersama Manusia Sejagat”, yakni membantu setiap individu akan menjadi usahawan yang lebih berkeupayaan dan bertaraf antarabangsa.

MXB International Holdings Sdn Bhd merupakan sebuah syarikat yang ditubuhkan untuk menyusun atur setiap pakar yang berkemahiran tertentu dalam setiap bidang : –

Menerusi kaedah strategi, ia membolehkan perniagaan di perkembangkan ke negara lain yang berjarak jauh berdasarkan sistem rangkaian internet yang berfungsi sebagai alat penyaluran maklumat yang berkesan.
Para pengurus besar pemasaran juga akan mendorong, mengoperasikan syarikat dan berjuang bersama dengan ahli pasukannya, sehingga pasukan mereka mencapai kejayaan yang cemerlang dan berupaya menewaskan pihak pesaing yang lain.

Syarikat akan mempunyai kedudukan kewangan yang kuat dan stabil. Tidak kira dari segi aliran modal, logistik atau maklumat teknologi, mereka berupaya menghubungi sesama lain dengan pantas supaya rakan-rakan niaga kami dapat menjalankan tugasnya dengan sedaya upaya tanpa risau.
Peluang yang diperuntukkan MXB International kini terbuka. MXB telahpun memperkembangkan perniagaannya dan menubuhkan cawangannya di Jakarta, Indonesia pada Ogos 2008. Tak kira anda berpengalaman jualan secara organisasi atau tidak, asalkan anda sudi menghargai peluang ini dan mengamalkannya, ia memang suatu peluang keemasan yang terbaik bagi hidup anda!

 

lesen baru

kesihatan

The following two tabs change content below.
Assalamualaikum. Nama saya, Emie Johari, seorang Usahawan Internet Wanita sepenuh masa yang menjalankan beberapa perniagaan di internet, di antaranya ialah Produk Kesihatan VKen ini. Ramai yang masih belum mengetahui tentang kewujudan produk ajaib ini dan saya ingin membantu memberi penerangannya kepada mereka yang mengalami berbagai penyakit kronik di luar sana. Kita berusaha dan bertawakkal. Selamat Mencuba! :)

Leave a Reply