TEMPAHAN

 

 

 

 

 

Sila klik

 

The following two tabs change content below.
Assalamualaikum. Nama saya, Emie Johari, seorang Usahawan Internet Wanita sepenuh masa yang menjalankan beberapa perniagaan di internet, di antaranya ialah Produk Kesihatan VKen ini. Ramai yang masih belum mengetahui tentang kewujudan produk ajaib ini dan saya ingin membantu memberi penerangannya kepada mereka yang mengalami berbagai penyakit kronik di luar sana. Kita berusaha dan bertawakkal. Selamat Mencuba! :)

2 Comments


 1. Berapa hg setiap produk vken. Kalau jadi ahli beraoa diskaun dapat. Kandungan satu set tu apa.
  saya mengalami kekakuan bahu, bahu lenguh, sakit badan dan sakit tengkuk. Pada masa yg sama betis saya kerap krem, terutama hari sejuk. Kaki merasa berat dan cepat letih bila berdiri lama. Dulu saya seorang yg cergas dan laju bila berjalan. Sekarang saya cepat penat. Saya tak ada penyakit kronik.


  1. Terima kasih sis Rosemawati kerana berminat dengan produk vken. Jika ada masalah, produk yang paling asas untuk rawatan permulaan ialah stokin, kerana ia akan melancarkan darah ke seluruh tubuh. kemudian kalau ada budget lebih, bolehlah tambah produk lain pula. Boleh lihat produk, di sini -> http://sarungkakikesihatan.com/blog/produk/
   Untuk beli set, boleh lihat di sini -> http://sarungkakikesihatan.com/blog/pelan-pemasaran-2/
   Boleh buat tempahan di sini -> http://sarungkakikesihatan.com/tempahan.html

Leave a Reply