Adakah anda risau dengan kulit muka anda yang sudah mula berkedut?

Adakah anda ingin kelihatan awet muda?

Adakah anda mempunyai masalah hormon?

 

Jika jawapan anda adalah YA untuk semua soalan di atas, maka penyelesaiannya adalah amat mudah.

 

memperkenalkan....

 

MAX3 Reborn Cream

 

Max3 Reborn Cream Menyerlahkan Rahsia Keremajaan 
Agar Lagenda Awet Muda Dapat Diwarisi Dari Satu Generasi Ke Generasi Yang Lain!

Usia merupakan musuh utama kulit anda, terutamanya wajah. Sebaik sahaja seseorang mencecah usia 30 tahun, kelibat penuaan akan mara dan mula menjejaskan kehalusan wajah. Selain faktor usia, tubuh manusia sering kali terdedah kepada ancaman virus, bahan cemar alam sekitar, racun herba, penggunaan antibiotik dan steroid perangsang pertumbuhan serta pelbagai jenis bahan kimia yang lain. Longgokan faktor-faktor negatif ini akan mendatangkan impak yang buruk dan apabila ianya melebihi tahap toleransi tubuh, sistem pemulihan semula jadi tubuh tidak akan dapat berfungsi dengan sempurna. Oleh itu, kita perlu memfokus pada perkara paling asas - pengaktifan semula keupayaan tubuh untuk menyembuhkan dirinya. 
 

      

 

Alam semula jadi kaya dengan pelbagai khasiat dan memiliki elemen-elemen penting serta komponen-komponen aktif yang berupaya merangsang penyembuhan tubuh. Melalui usaha saintifik, proses penuaan boleh dilambatkan dan ia bukanlah menjadi satu masalah besar lagi.

MAX3 Reborn Cream dilengkapi dengan bahan-bahan semula jadi yang aktif dan bermanfaat seperti Ekstrak Keladi Liar Amerika, Ekstrak Kacang Soya, Ekstrak Biji Anggur, Minyak Jojoba dan Minyak Pati Ros. MAX3 Reborn Cream yang unik ini juga menggunakan kaedah PET (Permeation Excipient Technology) yang canggih bagi membolehkan bahan-bahan penuh berkhasiat ini diserap dengan mudah apabila ianya disapu pada kulit. Krim ini bertindak dengan membekalkan bahan-bahan mentah kepada tubuh manusia bagi menghasilkan hormon-hormon semula jadi yang mencukupi untuk melambatkan proses penuaan. Ia juga telah terbukti selamat tanpa sebarang kesan sampingan.

 

 

 

Klik sini untuk slides

 

CARA PENGGUNAAN REBORN CREAM

 

 

TESTIMONI

 

Hebat bukan?

Jika anda ada persoalan, sila klik gambar FAQ di bawah ini.

 

Berapa harganya?

RM402.80

RM380 + RM22.80 (GST 6%)

 

 

Adakah Anda Sudah Bersedia Untuk Menempah

Reborn Cream sekarang ?

 

 

Utama | Knee Pad | V-Private | V-Pilot | V-Multiple | Wristlet | Cap | Vest | Hubungi | Blog