Adakah anda risau dengan kulit muka anda yang sudah mula berkedut?

Adakah anda ingin kelihatan awet muda?

Adakah anda mempunyai masalah hormon?

 

Jika jawapan anda adalah YA untuk semua soalan di atas, maka penyelesaiannya adalah amat mudah.

 

memperkenalkan....

 

MAX3 Reborn Cream

 

Max3 Reborn Cream Menyerlahkan Rahsia Keremajaan 
Agar Lagenda Awet Muda Dapat Diwarisi Dari Satu Generasi Ke Generasi Yang Lain!

Usia merupakan musuh utama kulit anda, terutamanya wajah. Sebaik sahaja seseorang mencecah usia 30 tahun, kelibat penuaan akan mara dan mula menjejaskan kehalusan wajah. Selain faktor usia, tubuh manusia sering kali terdedah kepada ancaman virus, bahan cemar alam sekitar, racun herba, penggunaan antibiotik dan steroid perangsang pertumbuhan serta pelbagai jenis bahan kimia yang lain. Longgokan faktor-faktor negatif ini akan mendatangkan impak yang buruk dan apabila ianya melebihi tahap toleransi tubuh, sistem pemulihan semula jadi tubuh tidak akan dapat berfungsi dengan sempurna. Oleh itu, kita perlu memfokus pada perkara paling asas - pengaktifan semula keupayaan tubuh untuk menyembuhkan dirinya. 
 

      

 

Alam semula jadi kaya dengan pelbagai khasiat dan memiliki elemen-elemen penting serta komponen-komponen aktif yang berupaya merangsang penyembuhan tubuh. Melalui usaha saintifik, proses penuaan boleh dilambatkan dan ia bukanlah menjadi satu masalah besar lagi.

MAX3 Reborn Cream dilengkapi dengan bahan-bahan semula jadi yang aktif dan bermanfaat seperti Ekstrak Keladi Liar Amerika, Ekstrak Kacang Soya, Ekstrak Biji Anggur, Minyak Jojoba dan Minyak Pati Ros. MAX3 Reborn Cream yang unik ini juga menggunakan kaedah PET (Permeation Excipient Technology) yang canggih bagi membolehkan bahan-bahan penuh berkhasiat ini diserap dengan mudah apabila ianya disapu pada kulit. Krim ini bertindak dengan membekalkan bahan-bahan mentah kepada tubuh manusia bagi menghasilkan hormon-hormon semula jadi yang mencukupi untuk melambatkan proses penuaan. Ia juga telah terbukti selamat tanpa sebarang kesan sampingan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

masalah menopause

 

 

CARA PENGGUNAAN REBORN CREAM

 

 

TESTIMONI

 

Hebat bukan?

Jika anda ada persoalan, sila klik gambar FAQ di bawah ini.

 

 

 

Berapa harganya?

RM402.80

RM380 + RM22.80 (GST 6%)

 

 

Adakah Anda Sudah Bersedia Untuk Menempah

Reborn Cream sekarang ?

 

 

Langkah 1: Lakukan Pembayaran

 

Lakukan pembayaran berjumlah RM402.80 + Bayaran Pos ke akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Bank No. Akaun Pemilik Akaun
162188437828

ZAMIAH BINTI JOHARI

761 171 0785 ZAMIAH BINTI JOHARI
e.rezkiku@gmail.com

 

PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

ARAHAN: Jika anda menggunakan Perbankan Online (Fund Transfer), COPY butiran transaksi anda untuk di PASTE kan pada borang transaksi pada langkah ke-2 dibawah.

 

*PENTING: Untuk rujukan perbankan online, sila masukkan alamat email berikut : e.rezkiku@gmail.com

Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran anda. Anda perlu mengirimkan butiran tempahan anda serta bukti pembayaran anda kepada pihak kami untuk membolehkan kami mengesan pembelian anda dan juga menghantar produk yang ditempah.

 

Langkah 2 : Isikan Borang Pengesahan

 

Borang Pengesahan Pembayaran

Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan.

* menandakan ruangan tersebut WAJIB di isi.

 
Nama Penuh Anda
:
*
Alamat Email Anda
:
*
No.Telefon Anda
:
*
Alamat
:
Jumlah Bayaran
:
*
Kaedah Pembayaran
:
*
Tarikh Pembayaran
:
*
Masa Pembayaran
:
*
Nota Tambahan
:
Bukti Transaksi Pembayaran
:
*
 
  

Utama | Knee Pad | V-Private | V-Pilot | V-Multiple | Wristlet | Cap | Vest | Hubungi | Blog

 

**Nota : Pesanan anda akan dihantar di antara 1-2 hari bekerja selepas pembayaran disahkan. Terima kasih.